De plaatselijke tijd in Ridderkerk:

Opening seizoen met Uitmarkt

 

Op zaterdag 2 september vindt op het Koningsplein de eerste Uitmarkt in Ridderkerk plaats. De Uitmarkt duurt van 11.00 tot 17.00 uur en geeft een beeld van wat er in Ridderkerk op het gebied van cultuur en vrije tijdsbesteding allemaal te doen is.

 

Op de Uitmarkt presenteren organisaties en verenigingen uit Ridderkerk zich aan het publiek. Met de Uitmarkt wordt in Ridderkerk de aftrap gegeven voor het nieuwe seizoen. De muziekschool, veel organisaties uit Ridderkerk en de gemeente werken hierin samen.

 

Er komen kraampjes te staan waarin de organisaties informatie geven over hun activiteiten en waar u zich kunt inschrijven als deelnemer of aanmelden als vrijwilliger. Aanwezig zijn onder andere Amnesty, BibliotheekAanZet, het Ridderkerks Symphonie Orkest. De Levensbron bakt oliebollen voor een goed doel en bij muziekvereniging Excelsior Bolnes kunt u uw geluk beproeven bij de grabbelton.

 

Op het podium wordt een leuk programma verzorgd met diverse muzikale optredens, Zang, dans, fotografie, beeldhouwen, muziek, schilderen, er is een bonte mix van enthousiaste deelnemers.

 

Op het Koningsplein wordt ook een beachvolleybalveld neergelegd waar sportverenigingen activiteiten zullen doen.

 

De terrasjes op het Koningsplein zijn natuurlijk open en deze dag is ook Theater Het Plein geopend.

Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie over de Uitmarkt? Stuur dan een e-mail naar Jan Willem Steeman, evenementenregisseur van de gemeente: j.w.steeman@ridderkerk.nl. U kunt ook bellen: 0180-451362.

 

Bets de Groot

Voorzitter

Nel Reedeker

Algemeen

Koor De Dukdalf uit Ridderkerk

Wij zingen uitsluitend Nederlandstalige liedjes van toen & nu

Wim Paans

Secretaris

Rieks Hop

Penningmeester

Andries Tieleman

Algemeen

Wilma Vlasblom

Dirigente